Úvod Novinky Tukas Group rozšíří portfolio o tři nové značky

Tukas Group rozšíří portfolio o tři nové značky

18. 5. 2016

PRAHA (Autofox) - Český prodejce automobilů Tukas Group rozšíří portfolio o tři nové značky. „V roce 2016 se skupina rozroste o další tři značky z Top 10 nejprodávanějších značek v České republice a to včetně autorizovaných servisů,“ uvedla firma. Značky zatím odmítla prozradit.

Nové značky najdou místo v autosalonech firem Auto Adámek a ČSAO Praha – Černokostelecká, které Tukas v roce 2015 koupil a následně v nich ukončil dealerství Škoda.

Tukas Group zahrnuje pět firem (Tukas, Auto-Staiger CZ, Auto Adámek, ČSAO Praha – Černokostelecká, TT-Complex), které provozují dealerství čtyř značek (Škoda, Volkswagen, Opel, Volvo).

Podle statistik registrací Svazu dovozců automobilů (SDA) za první čtyři měsíce roku 2016 mezi 10 nejprodávanějších značek osobních automobilů (i vozů do 3,5 tuny) patří Škoda, Volkswagen, Hyundai, Ford, Dacia, Peugeot, Kia, Renault, Seat a Opel.

Podle statistik prodejů české společnosti Médea Research je v první desítce nejprodávanějších značek osobních automobilů (i vozů do 3,5 tuny) Mercedes (místo značky Seat).

Zdroj: https://www.autofox.cz/index.php?idx=69662

 

Working...