Úvod Novinky Seznamte se: Lenka Součková

Seznamte se: Lenka Součková

20. 9. 2017

Ve společnosti TP Consulting působíte jako interim konzultantka. Jak dlouho pro firmu pracujete?

Ve společnosti TP Consulting působím již 4 roky, od roku 2013.

Jaké je Vaše zaměření?

Obecně se jedná o logistiku se specializací na předsériovou, projektovou logistiku, ale i sériovou logistiku a dispozice. Pracuji hlavně na odborných pozicích, ale působila jsem také na pozici manažerky logistiky.

Jaká byla Vaše cesta k interim managementu?

Po 5-ti letech práce u jednoho zaměstnavatele, kde jsem již neměla možnost profesního růstu, jsem začala uvažovat o změně. V té době shodou okolností přišla nabídka na můj první interimový projekt, který jsem i přes počáteční obavy přijala. Zpětně mohu říci, že to považuji za jedno z mých nejlepších rozhodnutí v životě.

Můžete nám prosím popsat pro Vás nejzajímavější projekty?

Každý projekt byl něčím zajímavý. Měla jsem možnost být u rozjezdu nového výrobního závodu na zelené louce, podílet se na transferech výroby mezi závody, seznámila se s různými ERP systémy a měla jsem na starosti koordinaci kritických dodavatelů v eskalaci pro JIT závod. Na projektech se většinou specializuji na stabilizaci krizových situací (eskalace, backlogy, atd.), okamžité posílení lokálního týmu, přináším tedy okamžité řešení problémů pro své zákazníky. Při dlouhodobých cílech většinou pomáhám s nastavením systému, dále se zaškolením a začleněním nových členů týmu.

Na čem v současnosti pracujete?

Po 4 letech pendlování po projektech v rámci České republiky jsem momentálně na projektu sice né jako interim logistik, ale jako FULL-TIME máma, kdy se starám o 7 měsíční holčičku. :-)

Nicméně už teď se těším na profesní výzvy v dalších projektech.

Dovolte mi poslední otázku na závěr. Komu byste kariéru konzultanta doporučila?

Kariéru konzultanta bych doporučila každému, kdo se nebojí změn, rád cestuje a poznává nové lidi. A také lidem, kteří nemají rádi stereotyp, protože s tím se během této práce opravdu nesetkáte.

~

Chcete se o interim managementu dozvědět více? Kontaktujte nás!

 

Michala Soukupová

DSC_1115c

E-mail: office@tpconsulting.cz, michala.soukupova@tpconsulting.cz

GSM: +420 730 808 781

Web: www.tpconsuting.cz

Sledujte nás!

Linkedin

Facebook

Instagram

Working...