Úvod Novinky Profesionální interim management od TP Consulting

Profesionální interim management od TP Consulting

24. 6. 2016

Onemocněl vám nečekaně zaměstnanec, který je ve vaší firmě nenahraditelný? Hrozí, že kvůli tomu nestihnete splnit termín, budete platit smluvní pokutu a ještě k tomu dostanete špatné reference od svých klientů? Jestliže potřebujete ihned novou pracovní sílu a nemáte čas na pracovní pohovor, ani nemůžete nabídnout dlouhodobé zaměstnání, je pro vás ideální volbou takzvaný interim management.

Interim management se vám vyplatí

Tuto formu managementu si můžete zajistit prostřednictvím společnosti TP Consulting, která se soustředí na poskytování celé škály obdobných služeb. Nenabízí zde pouze interim management, ale můžete využít také odborného poradenství, headhuntingu nebo školení pro doplnění nezbytných znalostí. Interim management představuje ideální způsob jak posílit pracovní tým na dočasné období, ať už místo stávajících nebo nových pracovníků, například při nečekaně velkém objemu zakázek.

Výhody interim managementu

Tato forma managementu je výhodná z mnoha důvodů. Oceníte například rychlost reakce společnosti TP Consulting, která disponuje týmem zkušených odborníků a pracovníka vám je tak schopná "pronajmout" během několika dnů. Objednat si zde můžete i celý tým kontultantů a vyhnout se tak nepříjemným prodlevám u svých projektů. U všech pracovníků je samozřejmostí jejich odbornost, jelikož v TP Consulting mají více než 10 let zkušeností v této oblasti.

Nakonec za zmínku stojí i flexibilita pracovníků. I pokud tedy přesně nevíte, jak dlouho bude projekt trvat, můžete těchto odborných služeb využít. V mnoha oborech je opravdu těžké rychle najít odborníky, interim management je proto skvělou alternativou, nabízející další cesty za vytyčenými firemními cíli.

 

Working...