Úvod Novinky Interim management

Interim management

24. 10. 2016

Interim management

Už jste někdy využili služeb, které nabízí interim management? Pokud ne, je třeba to napravit. Interim management vám totiž nabídne velmi rychlé řešení vaší situace v případě, kdy vám náhle onemocněl někdo z vašeho pracovního týmu nebo nečekaně ukončil pracovní poměr. Interim management je takzvaně velmi moderně řešený způsob okamžité personální potřeby. Interim manažeři, tedy lidé, kteří do vašeho podniku nastoupí, jsou velmi kvalifikovaní a z hlediska odbornosti velmi kvalitně proškolení. Tento nezávislý, říkejme dočasný zaměstnanec, bude mít tak přímý vliv na vaše podnikání. 

Výhody interim managementu

Váš dočasný pracovník, posílí váš tým v období, kdy například budete přecházet na novou technologii, stěhovat výrobu, přecházet na nový projekt nebo například navyšovat výrobní kapacitu. Váš dočasný poradce, bude vaši pravou rukou kdekoliv tam, kde ho budete momentálně potřebovat. Interim manažer je odborník, který nastoupí do vaší firmy v přesně určený čas a svými zkušenostmi a odborností se stane posilou vašeho týmu. Interim managementem, tak zachráníte momentální situaci, která si bude žádat rychlou reakci. Tento manažer na dobu určitou tak bude vykonávat vše potřebné, po takovou dobu, po jakou ho budete potřebovat. Interim projekt většinou trvá od 3 do 9 měsíců. Interim manager neboli dočasný manažer vám tak jedním slovem vytrhne trn z paty a stane se odborníkem, který bude velmi dobře ovládat danou problematiku a nastoupí do vaší společnosti ihned. Není tedy třeba žádného dlouhého hledání nového zaměstnance a investování do jeho zaškolení. Pronájem manažera vás vyjde levněji a bez velkých nervů. 

Koho máme ve svém týmu?

Ve svém týmu interim managementu, máme hned několik proškolených profesionálů, kteří se pohybují v celé škále oborů. Patří mezi ně například logistika, lidské zdroje, finance, projektový management nebo také technologie. Tito lidé, mají také zkušenosti s celou řadou komodit, mezi ně patří například plasty, kovy, světelná technika, textil nebo kůže. Nabídnout vám také mohou různé úrovně řízení. Záleží pouze na vás, koho do svého týmu budete chtít zařadit.

Working...