Úvod Novinky Hledáme posily do našeho týmu !!!

Hledáme posily do našeho týmu !!!

4. 5. 2016

Hledáme posily do našeho týmu konzultantů a poradců. Pokud Vás naše nabídka osloví, neváhejte se na nás obrátit. Víte o někom, koho by tato nabídka mohla zaujmout? Sdílejte ve svém okolí.

 

Co Vám může interim management a spolupráce s námi přinést?

Lukrativní finanční ohodnocení

Interim management je TOP, čemuž odpovídá vynikající finanční ohodnocení (proplacení veškerých vedlejších nákladů – cestovné, ubytování,…).

Kariérní posun

Interim management je vysoce odborná služba, kdy je práce interim manažerů, díky bohatým zkušenostem a znalostem, velmi pozitivně hodnocena.

Osobní a profesní rozvoj

Interim management Vám umožní rozšíření Vašich odborných znalostí – poznáte nové zákazníky a společnosti, získáte zkušenosti s novými produkty a technologiemi. Při řešení interim projektů se koncentrujete hlavně na svůj osobní rozvoj a ne na firemní politiku (politikaření).

Zvýšení profesního kreditu

Interim manažer je uznávaný odborník, který je orientován na úspěch projektu, je schopen se rychle adaptovat a je výkonným specialistou/manažerem. Zkušenosti z oblasti interim managementu zvyšují Vaši odbornost, a tak i hodnotu na trhu práce.

Projektová práce, absence stereotypu

Standardní délka projektu je 3-6 měsíců, během kterých pomáháte lokálnímu týmu při řešení určité problematiky. Po úspěšném splnění mise nastupujete na nový projekt. Není čas na stereotyp, není čas na nudu.

Cestování, mezinárodní zkušenosti

Interim management je celosvětovým trendem, díky němuž naši interim manažeři realizují projekty nejen v České republice, ale též v zahraničí (EU – Slovensko, Německo,…; Mexiko, USA, Čína,, atd.).

Individuální přístup

Díky dlouholetým zkušenostem Vám poskytneme stabilní zázemí, pomůžeme se vstupem do interim managementu a nabídneme podporu pro plynulý přechod ze zaměstnaneckého poměru do interim managementu.

 

Více informací v příloze níže:

Working...