Úvod Novinky Headhunter je sázka na rychlost a kvalitu

Headhunter je sázka na rychlost a kvalitu

20. 9. 2016

Sháníte do své firmy Špičkové odborníky?

 

Pracují rychle, tiše a efektivně. Říká se jim lovci hlav”, loví tak trochu jiné skalpy a pro moderní firmu jsou skutečným požehnáním. O kom je řeč? O headhunterech.

Máte vizi, prostředky i technologie a pro to, abyste své podnikání posunuli na další level, už zbývá jen poslední „maličkost”: kvalitní manažeři a specialisti. Jenže kde je hledat?

Pokud už jste někdy do své firmy schopné manažery a lídry sháněli, určitě víte, že nejde o nic jednoduchého. Protože ti, kteří jsou ve svém oboru skutečnou špičkou, už většinou práci (a nezřídka velice dobře placenou) mají.

Lovec hlav jako volba pro ty, kdo hledají kvalitu

Schopní lidé byli vždy úzkoprofilovým zbožím. Na trhu práce není kde brát a obyčejný inzerát schopného manažera nebo špičkového odborníka do vaší firmy rozhodně nepřivede.

A nepřivede ho ani obyčejná personální agentura. Tedy pokud netoužíte po dlouhých týdnech nekonečného čekání na vhodného kandidáta, abyste nakonec skončili s tím, s čím jste začali – s neobsazeným pracovním místem.

Kdo by ho však přivést mohl – a s největší pravděpodobností i přivede – je headhunter. Pracuje tiše, ale rychle a nadmíru efektivně. Nespoléhá se totiž na cestičky, kterými kráčejí ostatní, ale vytváří si své vlastní.

Nenechávejte plány na možná”. Začněte hned

Profesionální headhunter dovede spolehlivě vytipovat vhodné kandidáty na specializované a vedoucí pozice. A pokud usoudíte, že jsou pro vás byznys ti praví, dovede je přesvědčit, že i vy jste ti praví pro ně.

Výhody, které to má pro vás, jsou zřejmé. Nejenže najdete špičkového zaměstnance (a zároveň ho přetáhnete konkurenci), ale především – najdete ho rychle. A každý, kdo podniká, ví, že čas jsou peníze.

Přestaňte ho tedy ztrácet zbytečnými inzeráty a hledáním vhodných adeptů prostřednictvím personálních agentur. Najměte si kvalitního headhuntera, abyste mohli předstihnout konkurenci a konečně začít realizovat své plány. Budoucnost nepočká.

Working...