Úvod Novinky Excelentní snídaně s Českou společností pro jakost

Excelentní snídaně s Českou společností pro jakost

28. 4. 2019

Centrum excelence při České společnosti pro jakost (jejichž hlavním partnerem je TP Consulting s.r.o.) Vás zve na další z řad excelentních snídaní, která se tentokrát zaměřuje na organizace z automobilového průmyslu.

 

Je Vaším cílem trvalé zlepšování a dosahování stále lepších a lepších výsledků? Chcete si udržet a získávat spokojené a loajální zákazníky, zaměstnance i partnery a stále dosahovat pozitivních finančních čísel? Jste si vědomi, že pro udržení se na trhu je třeba neustále zvyšovat svou konkurenceschopnost? Máme pro Vás komplexní nástroj, s jehož pomocí můžete systematicky zvyšovat výkonnost Vaší organizace a rozvíjet firemní kulturu v duchu business excellence - Model excelence EFQM.

 

Spojte příjemné s užitečným. Zveme Vás na excelentní snídani, na které se seznámíte nejen s Modelem excelence EFQM a zkušenostmi jeho dlouholetých uživatelů, ale představíme Vám i Centrum excelence, jakožto platformu pro organizace a jednotlivce, v rámci které vytváříme podmínky pro vzájemnou spolupráci, sdílení dobré praxe a networking.

 

Snídaně se koná 28.5.2019 od 9:00 v Periferie Cafe (Branická 473/49, 147 00 Praha 4).

 

Kompletní pozvánku na akci včetně možností přihlášení naleznete zde.

Working...