Úvod Novinky Dealeři Škoda dosud otevřeli 2000 autosalonů v novém designu

Dealeři Škoda dosud otevřeli 2000 autosalonů v novém designu

25. 7. 2016

MLADÁ BOLESLAV (Autofox) - Autorizovaní dealeři Škoda dosud otevřeli přes 2000 autosalonů v novém korporátním designu české automobilky. Škoda Auto předpokládá, že během půlroku přibude dalších zhruba 500 rebrandovaných dealerství. „Více než 80 % z celkových téměř 3200 showroomů Škoda na celém světě bude své zákazníky vítat do konce roku 2016 v novém,“ uvedla firma.

Jako 2000. autosalon na světě v novém korporátním designu značky nedávno otevřela společnost Dogus Oto Maslak v tureckém Istanbulu. S výstavní plochou 435 m2 je showroom jedním z největších v Turecku.

„První zkušenosti z již modernizovaných provozoven dokládají, že nové uspořádání je vnímáno pozitivně. Řada autosalonů v novém korporátním designu dosahuje vyššího obratu v oblasti prodeje nových a ojetých vozů, servisu, příslušenství a originálních dílů. Očekává se navíc i pozitivní vliv na spokojenost zákazníků,“ zmínila automobilka.

Aktuálně v moderní architektuře září provozovny partnerů značky Škoda již ve 42 zemích – mimo jiné v Číně, na Tchaj-wanu nebo ve Spojených arabských emirátech. V některých zemích jako Česko, Itálie, Portugalsko a Maďarsko byl přechod na nový korporátní design již dokončen. V Německu bude modernizace všech zhruba 580 prodejních míst do nové vizuální podoby dokončena do konce roku 2016, uvedla Škoda Auto.
 

 

Zdroj: https://www.autofox.cz/index.php?idx=70757

Working...