Úvod Novinky Bosch jmenoval nového šéfa prodeje v Česku, na Slovensku, v Rakousku a celé CEE

Bosch jmenoval nového šéfa prodeje v Česku, na Slovensku, v Rakousku a celé CEE

14. 5. 2015

Stal se jím manažer se zkušenostmi v oblastech nákupu, logistiky, controllingu, podnikového plánování a prodeje. Klaus Huttelmaier…

PRAHA (Autofox) - Novým regionálním ředitelem německé společnosti Robert Bosch pro Česko, Slovensko a Rakousko se 1. dubna 2015 stal Klaus Peter Fouquet (56, foto 1). Povede tak distribuční společnosti Robert Bosch odbytová s.r.o. (Česko), Robert Bosch spol. s r.o. (Slovensko) a Robert Bosch AG (Rakousko). Další oblastí, za kterou Fouquet ponese odpovědnost, je odbyt ve střední a východní Evropě (CEE). Tyto funkce dosud zastával Klaus Huttelmaier (60, foto 2), který odchází do důchodu, uvedla firma. Klaus Huttelmaier pracoval v Bosch Group 33 let, do firmy nastoupil v roce 1982.

Uvedené společnosti mají zodpovědnost za maloobchodní prodej všech produktů skupiny Bosch, včetně automobilových náhradních dílů pro aftermarket. Továrny Robert Bosch v Českých Budějovicích a Bosch Diesel v Jihlavě jsou řízeny v rámci jednotlivých divizí z Německa. Bosch má v Česku šest dceřiných firem, které v současnosti zaměstnávají asi 7400 lidí.

Klaus Peter Fouquet dosud působil jako prezident společnosti Robert Bosch Ltd, kde byl odpovědný za obchody Bosch Group ve Velké Británii. Předtím zastával různé vedoucí pozice v oblastech nákupu, logistiky, controllingu a podnikového plánování v Německu a Turecku. Pro Bosch pracuje od roku 1987.

zdroj : http://www.autofox.cz/index.php?idx=59823

Working...