Úvod Novinky TESLA VYHLÁŠENA NEJLEPŠÍ AMERICKOU AUTOMOBILOVOU ZNAČKOU

TESLA VYHLÁŠENA NEJLEPŠÍ AMERICKOU AUTOMOBILOVOU ZNAČKOU

2. 3. 2017

Nezávislý americký spotřebitelský magazín Consumer Reports zvěřejnil svůj žebříček nejlepších automobilových značek. V globálním přehledu se Tesla umístila až osmá, mezi americkými automobilkami je ale první.

Tesla Motors se do žebříčku mohla zařadit díky tomu, že magazín Consumer Reports otestoval v roce 2016 dva její elektromobily : Tesla Model S a Tesla Model X. To jak jsou jednotlivé značky hodnoceny je průnikem výsledků těchto testů, předpovídané spolehlivosti, zákaznické spokojenosti a bezpečnosti.

NEPŘEHLÉDNĚTE Tesla Model S: nejméně spolehlivé auto mezi hybridy a elektromobily?

V globálním žebříčku se na prvním místě umístilo Audi, na druhém Porsche a na třetím BMW. Německé automobilky jednoduše nemají konkurenci. Čtvrtý je Lexus, Tesla Motors v globálním hodnocení na osmém místě. Jedinou další americkou značkou, která se dostala do první desítky, byl desátý Buick.

Vztah automobilka Tesla a magazínu Consumer Reports je nicméně dlouhodobě jako na houpačce. Magazín nejprve ohodnotil elektromobil Tesla Model S jako nejlepší auto, které kdy v testu měli. Posléze ale své doporučení stáhl z důvodu nespolehlivosti. Později svá slova o nespolehlivosti zase odvolal

 

Working...