Úvod Novinky Jaké jsou zkušenosti zkušeného personalisty

Jaké jsou zkušenosti zkušeného personalisty

10. 6. 2016

Jaké jsou přednosti zkušeného personalisty

Hledáte do své firmy nové zaměstnance a nevíte si rady s jejich výběrem? Pokud ve společnosti nemáte vlastního personalistu, může být opravdu těžké sehnat vhodné pracovníky. Může se totiž stát, že vyberete člověka, který se zdá být na první pohled adekvátní, nakonec se však neosvědčí a vy budete muset hledat znovu. Jestliže vás hledání a najímání nových pracovníků zdržujete od běžných činností nebo si tuto práci chcete maximálně usnadnit, oslovte zkušeného personalistu, který vám pomůže s řešením vašich specifických problémů.

Zkušenosti na prvním místě

Aby personalistika byla profesionální, vyžaduje nezbytné zkušenosti, znalosti a odbornou kvalifikaci těch, kteří vybírají nové pracovníky na pozice ve firmě. Úkolem správného personalisty je vybrat pracovníky na základě osobních pohovorů, testů či referencí. Zde už záleží na tom, kolik se na danou pozici hlásí zájemců. Jestliže jich je více, jsou velice efektivním řešením výběrová řízení, kde personalista vybere několik vhodných adeptů a ve spolupráci s vámi pak sami zvolíte ideálního pracovníka.

 

Kontaktujte profesionály z TP Consulting

V TP Consulting se na oblast personalistiky specializují již mnoho let. Znají proto potřeby svých klientů a jsou schopni najít vhodné pracovníky jak do malých firem, tak i do velkých podniků. Měsíčně realizují desítky projektů, na jejichž úspěšnosti se sami přesvědčíte o vysoké kvalitě poskytovaných služeb. Mají vynikající znalosti z průmyslového prostředí a tým pracovníků zde tvoří kromě samotných personalistů, tak lidé s technickou praxí nebo se znalostmi managementu. Nechte si do své firmy doporučit vhodné pracovníky ve spolupráci s opravdovými profesionály.

Working...