Úvod Novinky V Česku vyroste nové dealerství BMW

V Česku vyroste nové dealerství BMW

14. 11. 2016

OSTRAVA (Autofox) - Český prodejce automobilů CarTec Group vybuduje v Brně dealerství BMW. Otevření firma plánuje na přelomu let 2017 a 2018. CarTec Brno (vizualizace 1) vznikne na ploše 10.000 m2 v severní části města, uvedla firma ve své strategii Vize 2020. V dubnu 2016 CarTec Group založil firmu CarTec Brno, která bude nové dealerství BMW provozovat.

Dále firma hodlá postavit v Ostravě druhý komplex, kam by se měly přesunout sekce BMW Premium Selection, BMW Motorrad, značkový servis či sklad náhradních dílů. Navíc by v novém areálu měla vzniknout klempírna a lakovna, dodala společnost. Komplex CarTec B (vizualizace 2) chce firma v Dolní oblasti Vítkovice otevřít na podzim 2017.

CarTec Group je dealer BMW s autosalony v Ostravě (CarTec Group), Liberci (CarTec Liberec), Olomouci (CarTec Olomouc) a Praze (CarTec Praha), dealer Rolls-Royce v Praze (CarTec Exclusive Cars) a dealer Mini v Ostravě (CarTec Group). V prosinci 2014 byla v Praze založena společnost CarTec Rent.

V Brně v současností působí jeden dealer BMW (Renocar), v Ostravě také (CarTec Group). CarTec Brno bude 15. dealerství BMW v Česku. Tímto krokem tak zřejmě byla vyřešena otázka dealerství BMW v Jihlavě.

 

Zdroj: 

https://www.autofox.cz/index.php?idx=72611

 

Working...