Úvod Novinky SUMASUMÁRUM 2018

SUMASUMÁRUM 2018

22. 12. 2018

Vánoce a oslavy konce roku už jsou zase tady. Doufáme, že pro vás rok 2018 byl šťastný, úspěšný a plný nezapomenutelných momentů. Co zajímavého se událo v uplynulém roce u nás?

Na jaře jsme jako každý rok vyběhli až na vrchol hory Jedlová v krásném prostředí Lužických hor v rámci MARATONSTAVU. Jednalo se o tradiční výběh z Jiřetína, který tradičně pořádáme s rodinou Krupkovou, abychom si připomněli Milana Krupku, milovníka Dolního Podluží a jeho okolí.

maratonstav

Letos nám také neunikl 23. ročník Veletrhu pracovních příležitostí při Západočeské univerzitě v Plzni, díky kterému jsme začali spolupracovat s talentovanými studenty v rámci stáží. Krátký sestřih zde!

veletrh1_medium

Také jsme se opět stali hlavním partnerem konference SYMA 2018 na téma „Sdílením ke zlepšování“ pořádané Českou společností pro jakost. Měli jsme možnost si poslechnout zajímavé přednášky na různá témata jako automobilový průmysl, ochrana životního prostředí a BOZP, Model excelence EFQM, LEAN a na nové  normy a předpisy, které se týkají systému managementu.

IMG_4535C

Dále jsme se prezentovali v časopice Perspektivy kvality díky článku jednoho z našich konzultantů. Jaké to je být cizincem ve firmě? Co firmy získávají, pokud se rozhodnout pro konzultantské služby? Přečtěte si zde.

Chlan x -page-001

Samozřejmě jsme neopoměli průběžně vzdělávat naše konzultanty. Neustálé vzdělávání je klíčem k úspěchu!

VDA_foto_2_medium

Ke konci roku jsme podpořili pěvecký sbor Jizerka, aby se mohl zúčastnit Mezinárodního festivalu a soutěže pěveckých sborů "Gaude Cantem" v polském městě Bielsko-Biala. Jsme šťastní, že jsme přispěli do finančního rozpočtu pěveckého souboru a podpořili tak děti v reprezentaci v zahraničí!

IMG_3091_medium

Jako poděkování za spolupráci v uplynulém roce jsme letos rozdávali vánoční balíčky, které obsahovali svíčku ze včelího vosku, poctivý med z Krkonoš a sušená jablíčka pro tu pravou vánoční atmosféru.

thumbnail_IMG_3117

Vážíme si vaší přízně, přejeme vám krásné prožití vánočních svátků a to nejlepší do nového roku. Těšíme se na další spolupráci v roce 2019!

PF2019

Working...