Úvod Novinky Splňte požadavky koncernu Volkswagen díky profesionálnímu školení

Splňte požadavky koncernu Volkswagen díky profesionálnímu školení

27. 7. 2016

V každém oboru je nezbytné čas od času absolvovat nějaké školení, čímž si zajistíte, že vaše znalosti budou stále aktuální. Jestliže vaše firma patří mezi dodavatele společnosti Volkswagen nebo s touto automobilkou spolupracujete na jiné úrovni, určitě zvažte školení od společnosti TP Consulting, které výrazně navýší vaši odbornost. Je vhodné pro všechny pracovníky na vedoucích pozicích a neměli by na něm chybět ani manažeři.

 

Požadavky Volkswagen jsou velmi rozmanité a je náročné je splnit bez účasti na některém z odborných školení. V TP Consulting právě nyní přijímají nezávazné přihlášky na školení Formel Q Konkret (jedná se již o páté vydání 2015) a na školení Formel Q Způsobilost (jde o osmé vydání 2015). Tato školení se rozhodně vyplatí navštívit, jelikož výrazně navýší vaše znalosti v teoretické rovině, které následně velice snadno přenesete do praxe.

 

Školení pro odborníky v oboru

Chcete být opravdovými odborníky na značku Volkswagen nebo i na další značky z toho koncernu? Pak byste na tomto školení rozhodně neměli chybět. Co vše bude jeho součástí? Seznámíte se zde s požadavky Volkswagen, budou vám vysvětleny praktické příklady a proběhne implementace do firemní kultury. Školení se neobejdete také bez definice pojmů, tipů, zkušeností a nebude chybět ani diskuze, na které se dozvíte odpovědi na všechny své otázky.

 

Školení je plánováno na celé dva dny a stojí 15 000 Kč pro jednoho účastníka. Nezávazné přihlášky můžete podávat ihned. K dispozici jsou školící prostory v Praze a v Jablonci nad Nisou. Užijete si naplno nejen samotné školení, ale bude připravena i celá řada odpočinkových aktivit pro volný čas.

Working...