Úvod Novinky Školení Formel Q Konkret z vás udělá špičkové manažery

Školení Formel Q Konkret z vás udělá špičkové manažery

27. 7. 2016

Odborná školení jsou u mnoha profesí naprostou nutností a rozhodně se do nich vyplatí investovat, jelikož zvyšují vzdělanost zaměstnanců. Školení Formel Q Konkret je zaměřeno na dodavatelské společnosti koncernu Volkswagen a manažerům umožňuje seznámit se s aktuálními požadavky této automobilky. Neváhejte proto a zajistěte si školení od opravdového profesionála - společnosti TP Consulting.

Školení jsou pro pracovníky v TP Consulting denním chlebem. Toto školení může být formou INHOUSE i OPEN školení, což znamená, že je přístupné úplně každému. Seznamuje účastníky s požadavky Formel Q Konkret a Formel Q Způsobilost. Předmětem školení je seznámení s pojmy, požadavky a s bližší specifikací koncernu VW. Pokud na něj tedy máte úzkou vazbu, rozhodně se vám toto školení vyplatí absolvovat.

 

Školení vás promění v profesionály

Celková doba trvání školení je pouhé dva dny. Nezabere tak mnoho vašeho času. Na druhou stranu se zde ale dozvíte spoustu užitečných informací. Jeho hlavním cílem je seznámení účastníků s požadavky Formel Q (nové vydání pro rok 2015) a dále také zohlednění specifických požadavků značek Kvalitativní Lastenhefty (Škoda, VW nebo Porsche).

V nabídce společnosti TP Consulting pak můžete vybírat z celé řady dalších školení, které mohou opět rozšířit vaše znalosti a dopomoci vám k získání celé řady praktických zkušeností v oboru. Díky absolvování těchto školení také budete mít lepší uplatnění na pracovním trhu, pokud sháníte nové zaměstnání. Ceny školení odborných požadavků činí 15 000 Kč v rámci dvoudenního školení a na webových stránkách pořadatele se již můžete nezávazně objednat. Termín konání akce obdržíte ihned, jakmile bude stanoven.

Working...