Úvod Novinky POŽADAVKY KONCERNU VOLKSWAGEN

POŽADAVKY KONCERNU VOLKSWAGEN

1. 12. 2016

Požadavky Volkswagen jsou rozmanité

V každém oboru by měli vedoucí pracovníci včetně manažerů, čas od času projít určitým školením, které jim oživí jejich znalosti a též je o další obohatí. Naše školení „Formel Q“ obsahující požadavky Volkswagen a Škoda auto, přesně popisují požadavky, které je třeba v dodavatelském řetězci splnit a bez účasti na něm je jen těžce splníte. Zdali tedy vaše firma spadá pod dodavatele společnosti Volkswagen nebo s tímto koncernem spolupracuje, je vhodné zvážit školení, které nabízí naše společnost TP Consulting a které jednoznačně vašim zaměstnancům navýší jejich odborné znalosti. Máme mnohaleté zkušenosti v oboru, které rádi předáváme dále.

Formel Q - Požadavky Volkswagen na dodavatele

Pokud se budete pokoušet tyto požadavky Volkswagen splnit, jistě se vám to jen velmi těžce povede bez toho, aniž byste absolvovali alespoň jedno školení naší společnosti TP Consulting. Nezávazné přihlášky na naše školení, kterými jsou v současnosti Formel Q Konkret a Formel Q Způsobilost, jednoznačně obohatí vaše zkušenosti v teoretické rovině, které posléze budeme moci velmi pohodlně aplikovat v samotné praxi.

Odborníci na značku Volkswagen

Pokud se chcete stát opravdovým odborníkem na velmi populární značku Volkswagen i na další známe značky, jistě na naše pořádané školení dorazte. Velmi detailně se také seznámíte s požadavky Volkswagen, budou vám také vysvětleny příklady a proběhne vaše implementace do firemní kultury společnosti Volkswagen. Nebudou chybět ani definice různých pojmů, zkušeností a tipů, které vám budou ku prospěchu. Na veškeré vaše otázky týkající se požadavků Volkswagen i mnohé další otázky naleznete odpovědi v diskuzích, které na školení budou probíhat. Plánované školení, které trvá celé dva dny, vychází na 15 000 Kč na jednoho účastníka. Školící prostory vám můžeme nabídnout v Praze a v Jablonci nad Nisou nebo formou INHOUSE ve vaší společnosti. Součástí OPEN školení jsou i odpočinkové aktivity pro trávení vašeho volného času.

Working...