Úvod Novinky Manažer na dobu určitou jako dočasný zaměstnanec

Manažer na dobu určitou jako dočasný zaměstnanec

24. 6. 2016

Manažer na dobu určitou jako dočasný zaměstnanec

Manažerské pozice se velmi špatně obsazují, protože jenom málo lidí má zájem a také zkušenosti, aby takovou práci mohli vykonávat. Pokud vám pak nečekaně manažer nepřijde do práce a vy máte několik rozběhnutých projektů těsně před spuštěním, je to velice nepříjemná situace. Abyste jí předešli, využijte službu zvanou interim management a manažera si pronajměte. Nemusíte tak hledat nového pracovníka, dočasného manažera získáte během několika dnů.

Přednosti dočasného zaměstnance

Dnes je manažer na dobu určitou běžně skloňovaným pojmem v Čechách i v zahraničí. Ačkoliv v zahraničí se s těmito službami setkáte mnohem častěji, v Čechách jsou k nim lidé stále ještě velmi skeptičtí, jelikož nejsou na 100 % přesvědčeni o kvalitě nabízených služeb. Pokud však potřebujete své projekty úspěšně dokončit nebo chcete vzít další zakázky a nemáte na ně dostatečnou kapacitu, neváhejte a využijte služeb společnosti TP Consulting, která se této oblasti věnuje.

Kromě zmíněného interim managementu vám zde nabízíme například odborné poradenství nebo headhunting - to pro případ, když hledáte vhodné pracovníky na hlavní pracovní poměr. Manažeři z TP Consulting mají více než 10 let zkušeností. Společnost disponuje týmem odborníků z různých oborů - od logistiky přes projektový management až po oblast řízení. Realizované interimové projekty naleznete přímo na našich webových stránkách a sami se tak můžete snadno a rychle přesvědčit o prvotřídní kvalitě nabízených služeb.

Nehledejte zaměstnance sami

Pro výběr vhodného pracovníka potřebujete opravdu mnoho zkušeností, abyste se vyhnuli situaci, kdy někoho naleznete a ten pak nebude na 100 % odpovídat vašim představám. Těžké je najít pracovníka nastálo a zaměstnat někoho dočasně? V době, kdy lidé mají zájem především o práci na dobu neurčitou, to bude opravdu tvrdý oříšek. Ať už potřebujete dočasně obsadit velmi nebo méně odborné pracovní pozice, interim management je pro vás skvělou volbou.

 

Working...