Úvod Novinky Školení Formel Q pro všechny vedoucí pracovníky

Školení Formel Q pro všechny vedoucí pracovníky

27. 7. 2016

Mnoho českých firem je dnes v přímém napojení na zahraniční automobilky. Pokud i vy na nějaké úrovni spolupracujete s koncernem VW, máte nyní možnost za velmi výhodných podmínek absolvovat školení Formel Q a tím si výrazně rozšířit své znalosti a také snadněji nabýt nové zkušenosti. Toto školení se zaměřuje především na pracovníky na vedoucích pozicích a také je nedílnou součástí vzdělání všech špičkových manažerů.

Odborná školení od TP Consulting

Toto a mnohé další školení si můžete objednat u společnosti TP Consulting, která má k dispozici tým odborných pracovníků s mnohaletými zkušenostmi. Ti vás proškolí na vybranou problematiku. Na webu naleznete seznam aktuálně probíhajících školení a jedním z nich je i právě zmíněné školení Formel Q, o které je mezi účastníky opravdu velký zájem.

Jedná se o tzv. otevřené neboli open školení, což znamená, že ho může absolvovat úplně každý. Školení proběhne ve školícím centru v Jablonci nad Nisou nebo v Praze, trvá dva dny a ani ve svém volném čase, který vám po přednáškách zbude, se zde rozhodně nebudete nudit. Školení jsou také realizována formou INHOUSE – přímo v prostorách zákazníka dle jeho požadavků.

Podejte nezávaznou přihlášku

Na školení Formel Q a dalších odborných požadavků koncernu VW si můžete již nyní podávat nezávazné přihlášky prostřednictvím webových stránek TP Consulting. Školení je plánované na 2 dny a vyjde vás na 15 000 Kč. Ačkoliv se nejedná o malou částku, tak se ji vyplatí investovat, protože díky školení výrazně navýšíte své znalosti a budete se lépe orientovat v pojmech a požadavcích kolem koncernu Volkswagen. Školení je vhodné pro každého z široké veřejnosti. Sjednat si ho mohou samozřejmě i firmy individuálně pro více svých zaměstnanců.

Working...