Úvod Novinky Konference SYMA 2018 (ČSJ)

Konference SYMA 2018 (ČSJ)

29. 3. 2018

Vážení přátelé,

opět jsme se zúčastnili konference SYMA 2018 pořádané Českou společností pro jakost, letos na téma "Sdílením ke zlepšování".  Jako loni jsme byli hlavním partnerem této akce, takže jsme samozřejmě nemohli chybět. :) 

IMG_4529C

Měli jsme možnost si poslechnout zajímavé přednášky na různá témata jako automobilový průmysl, ochrana životního prostředí a BOZP, Model excelence EFQM, LEAN a na nové  normy a předpisy, které se týkají systému managementu. 

IMG_4535C

Pro nás nejdůležitější byly samozřejmě přednášky z oblasti automotive. Věděli jste, že v roce 2017 se u nás vyrobilo 127 osobních automobilů na 1 000 obyvatel? Patříme zkrátka mezi světové lídry v počtu vyrobených automobilů na obyvatele - automobilovém průmyslu jsme tak velcí hráči. ;-)

Jaké přednášky si pro nás ČSJ připravila? 

  • IATF 16949 požiadavka alebo potenciál?
  • Formel Q Nové díly Integral (verze V1.00 z 9.12.2014) - Vznik produktu
  • On-line management spolupráce s dodavatele
  • ...a další!

Pokud potřebujete doplnit Vaše nebo znalosti Vašich zaměstnanců o to nejnovější z požadavků Formel Q Nové díly Integral, nezapomeňte, že nabízíme odborná školení pod vedením zkušených pracovníků. Více informací zde!

IMG_6084C

Pro účastníky byl připraven i večerní program. Všichni jsme tak měli možnost se pobavit se zajímavými lidmi, vzájemně se obohatit a rozvíjet nové kontakty.

Věříme, že letošní ročník byl pro všechny návštěvníky obohacující tak, jako pro nás!

 

IMG_4525C

Working...