Úvod Novinky Dočasný manažer pomůže vaší firmě v krizové situaci

Dočasný manažer pomůže vaší firmě v krizové situaci

24. 6. 2016

Nahradit pracovníky na manažerských pozicích je velmi složité. Proto pokud vám nějaký zaměstnanec nečekaně onemocněl nebo ukončil zaměstnanecký poměr, je náročné najít jiného člověka, který má tolik znalostí a zkušeností, aby ho dokázal nahradit. Stejně tak se může stát, že vaše firma nečekaně získá nový projekt a budete potřebovat další lidi, aby se tento projekt mohl úspěšně realizovat.

Pomůže interim management

Ani v krizové situaci se však už nemusíte stresovat. Ideálním řešením do ní je tzv. interim management, díky kterému si můžete zajistit vhodné pracovníky na volné pracovní pozice a tyto pracovní pozice mohou dokonce vyžadovat nadstandardní znalosti a mnoho zkušeností v oboru. Takový dočasný manažer je skvělý v případě, když se dozvíte, že váš vlastní manažer během příštího měsíce nepřijde do práce, protože si způsobil vážný úraz, i tehdy, když vaše manažerka nečekaně odchází na předčasnou mateřskou dovolenou.

Dočasný manažer na malé i velké projekty

Krizovou situaci dokáže vyřešit pouze zkušený manažer, který je ve Vaší firmě zaměstnaný po dobu, než si vyhledáte vlastní pracovníky. V TP Consulting toto dobře vědí a proto poskytují službu právě s názvem interim management, která představuje více než obyčejné poradenství. Disponují týmem zkušených manažerů, kteří vám jsou ochotní pomoci s vašimi projekty. Navíc jsou i velice časově flexibilní a zaměstnat je budete moci už během několika dní od zadání poptávky.

Na webu společnosti naleznete reference z již realizovaných projektů, které vám pomohou při rozhodování. Nenechte si utéct jedinečné obchodní příležitost kvůli své nedůvěře k novým metodám a postupům. Raději vyzkoušejte interim management a buďte potěšeni nadstandardně výbornými výsledky.

 

Working...